Meest populaire cadeaus

Housewarming

Cadeaus voor een housewarming

Ben je op zoek naar een leuk kado voor een housewarming? Heb je vrienden, familie of kennissen die binnenkort hun nieuwe stulpje intrekken? Dan vind je hieronder het leukste assortiment met cadeaus voor een housewarming. Het intrekken van een nieuw huis, wordt geheel volgens de traditie gevierd met een housewarming party. Tijdens deze gelegenheid is het gebruikelijk dat je jouw cadeau(s) overhandigt aan de nieuwe bewoners. Zoek niet langer, en kies uit één van de leuke onderstaande cadeaus die ideaal om te geven tijdens voor een housewarming. Een housewarming cadeau scoren of voor welke andere gelegenheid dan ook, doe je bij Cadeauvooreen.nl

Leuke cadeaus voor op een housewarming

Je kent het vast wel, er komt een feest aan maar je hebt geen idee welk kado je nu weer moet geven. Bij een housewarming hoort een specifieke categorie cadeaus. Het leukste is immers wanneer een kado betrekking heeft op het nieuwe huis en daar ook in (of in de tuin natuurlijk) gebruikt kan worden.

Het vieren van het kopen en intrekken van een nieuwe woning gebeurt volgens van origine Amerikaanse traditie met een housewarming party. Tijdens dit leuke feest wordt het huis ‘opgewarmd’. De legende gaat, dat tijdens deze party alle boze geesten uit het huis worden gejaagd. Een housewarming party is hét moment om jouw cadeaus te overhandigen aan de nieuwe bewoners van het huis.

Cadeauvooreen.nl (housewarming)

Hierboven vind je onze selectie met leuke presentjes voor een nieuwe woning. Dus ook een housewarming cadeau scoren, doe je natuurlijk bij Cadeauvooreen.nl. Nog veel meer leuke cadeaus voor op een housewarming vind je trouwens hier.