Meest populaire cadeaus

Persoonlijke cadeaus voor hem

Persoonlijke cadeaus voor hem

Ben je op zoek naar persoonlijke cadeaus voor hem? Een leuke verrassing voor jouw vriend, vader, broertje of collega? Dan hebben we goed nieuws, in deze blog laten we je enkele van de leukste persoonlijke cadeaus zien specifiek voor mannen. Persoonlijke cadeaus hebben altijd een leuker effect dan standaard giften, vanwege het leuke effect en de ‘personal touch‘. Benieuwd naar onze favoriete persoonlijke cadeaus? Lees dan snel verder..


bierpakket BelgischPersoonlijk bierpakket voor hem

Mannen en bier zijn als twee handen op één buik. Vooral op een zwoele zomerse avond, is het soms heerlijk om na een lange dag werken, even te genieten van een lekker speciaal biertje. Een bierpakket is daarom een super leuke verrassing voor de echte bierliefhebbers. Kies uit verschillende pakketten, zoals een Belgisch pakket, Nederlands, internationaal of Micro-brouwerij pakket. Die laatste is een pakket waarin biertjes zijn samengesteld van kleine lokale brouwerijen uit Nederland. Kortom, een leuk en verrassend cadeau voor alle bierliefhebbende mannen van Nederland!

 

 

 

barbecue schortPersoonlijk Bbq schort

Net zoals echte mannen verbonden zijn met bier, zijn ze dat ook met de Bbq. En zeker nu in de zomer is een persoonlijk Bbq schort daarom een erg ludiek en verrassend kado voor een man. Dit Bbq schort is te bedrukken met een foto en een persoonlijke tekst. Het bestellen gaat ook heel eenvoudig, upload uw foto, plaats er eventueel een tekst bij en bestellen maar. Hij zal barbecueën als nooit tevoren!

 

 

 

 

persoonlijk telefoonhoesjePersoonlijk telefoonhoesje

Een erg populair cadeau van dit moment, is het persoonlijke telefoonhoesje. Hoe kan het ook anders, in een tijd waarbij bijna niemand meer zonder zijn telefoon kan. Met een persoonlijk telefoonhoesje heb je jouw familie, huisdier of andere geliefden altijd dichtbij. Je kunt ze bestellen voor zo goed als alle telefoon soorten. Verras de jarige man daarom eens met dit leuke, originele kado.

 

 

 

 

Verras hem met een persoonlijke verrassing

Zoals gezegd ben je met een persoonlijk cadeau, gegarandeerd van een geslaagde gift. De verrassingen die je hierboven ziet behoren tot de meest populaire cadeaus van dit moment. Ben je toch nog niet helemaal enthousiast geworden? Bekijk dan ook eens onze andere cadeaus die geschikt zijn voor mannen. Je vindt ze hier.