Meest populaire cadeaus

Originele cadeautips voor een huwelijk

Originele cadeautips voor een huwelijk

Geen andere gelegenheid vraagt om een specialer cadeau dan een huwelijk of een huwelijksjubileum. Het kan zijn dat je een cadeau zoekt voor iemand die binnenkort gaat trouwen, of dat je op zoek bent naar een leuke verrassing voor iemand die 25 jaar geleden of zelfs 50 jaar geleden al het bootje in stapte. Voor wie je ook een huwelijkscadeau zoekt, hieronder vind je enkele leuke tips, inspiratie en ideeën. En laten we eerlijk zijn, een bijzonder en origineel cadeau is toch veel leuker om te krijgen dan een envelop met geld? Lees je met ons mee?


 

persoonlijke wijnflesWijndrinken als nooit tevoren

Of je nu een cadeau voor een huwelijk of voor een jubileum zoekt, dit cadeau is perfect voor beide gelegenheden. Met een gepersonaliseerde wijnfles geef je gegarandeerd een leuke verrassing uit handen. Kies bijvoorbeeld jouw favoriete foto van het huwelijkspaar, en laat deze op het etiket bedrukken van een heerlijke wijnfles naar keuze. Natuurlijk kun je ook voor champagne kiezen als je dat prefereert. De foto wordt in hoge kwaliteit afgedrukt, en dat zorgt er voor dat deze fles nooit in de glasbak verdwijnt!

 

 

 

 

Gepersonaliseerde snijplank

Naast wijn drinken, bereid je ook je eten als nooit tevoren, met deze gepersonaliseerde snijplank. Kies je favoriete foto, en laat deze bedrukken op een snijplank van hoge kwaliteit. Zo wordt je bij ieder maaltijdbereiding weer even herinnerd aan dat fijne moment van je huwelijk. Gegarandeerd een leuke verrassing voor het huwelijkspaar. Je kunt kiezen uit meerdere soorten.

kras wereldkaart EuropaIk ga op reis, en neem niet mee..

De kraswereldkaart! Die blijft namelijk lekker thuis aan de muur van de slaapkamer of op de koelkast. Met dit geweldige cadeau kun je namelijk alle landen wegkrassen die je inmiddels hebt bezocht. Deze landen krijgen een andere kleur dan de landen die je nog niet hebt weg gekrast. Zo ontstaat er geheel persoonlijke geografische kaart. Dus wanneer het huwelijkspaar helemaal gek is van reizen, heb jij het ideale cadeau gevonden. Ga op reis, en krassen maar. Overigens kun je kiezen uit meerdere uitvoeringen, zoals een Europese, wereldwijde of een USA versie. Je vindt ‘m hier.

 

 

 

Waren deze 3 tips nog niet helemaal wat je zocht? Stay tuned, want regelmatig plaatsen we op onze Blog nieuwe cadeau ideeën en inspiratie. Wil je direct alle huwelijkscadeaus bekijken? Kijk dan snel hier.