Meest populaire cadeaus

Leuke cadeautips voor een baby

Leuke cadeautips voor een baby

Baby’s blijven voor nieuwe ouders natuurlijk altijd een wonder. Deel mee in de feestvreugde met een origineel cadeau voor de baby. Wanneer je langs komt om het kleine wondertje bekijken, kun je natuurlijk niet met lege handen aan komen zetten. Er zijn tegenwoordig écht leuke en originele cadeautjes voor een baby te krijgen. Hieronder laten we jou er alvast een paar zien. Kijk je met ons mee? 


Itsieme knuffel met foto

De itsieme knuffel met foto is een origineel kraamcadeau. In plaats van een snuit, heeft deze knuffel een foto van de baby. Je kunt natuurlijk ook een foto van mama, papa of een huisdier laten bedrukken. Kortom, kies jouw favoriete foto en bedruk deze op het gezicht van een mooie knuffel. Reken maar dat deze knuffel flink wordt ‘geknuffeld.’ De Itsieme knuffel wordt de beste vriend van jouw baby die gegarandeerd overal mee naar toe gaat!

knuffel met foto

De Itsieme knuffel is een trouwe vriend!

Een uniek geboortebord als kraamcadeau

Zoek je een echt origineel kraamcadeau waar vast niemand anders heeft gedacht? Een cadeau waarvan de ouders er in ieder geval toevallig geen twee zullen krijgen? Dan is het geboortebord met foto en naam hét ideale geboortecadeau. Met behulp van enkele standaard designs, ga jij aan de slag met het ontwerpen van jouw unieke geboortebord. Kies een foto, en bedruk deze samen met de naam van de baby en de geboortedatum op een origineel bord. Niet alleen een leuk cadeau voor nu, maar ook een aandenken voor later. Een originele verrassing voor iedere geboorte dus!

geboortebord cadeau

Het geboortebord van ‘Michael’.

Bedrukt kussen met foto’s van de baby

Eén van de populairdere cadeaus van dit moment voor geboortes, is het bedrukte kussen met daarop allemaal foto’s van de baby. Net als het geboortebord, een leuk kado voor én later. Kies een paar leuke foto’s van de baby, en laat deze op een heerlijk zacht kussen bedrukken. Je kunt ook tekst toevoegen, dus ontwerp er op los en bedruk niet alleen een foto, maar ook de naam en geboortedatum van de nieuweling. Een verrassend kraamcadeau voor alle baby’s!

bedrukt kussen

Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk alle originele kraamcadeaus hier >>