Meest populaire cadeaus

Feest ideeën voor in de zomer

Feest ideeën voor in de zomer

Het is inmiddels alweer augustus. Ik vraag me altijd af waar de tijd is gebleven van laten we zeggen, maart tot nu. Op de een of andere manier lijkt de zomer sneller voorbij te gaan dan de herfst en winter. Maar dat het augustus is, wil nog niet zeggen dat de zomer voorbij is, integendeel. Ook augustus en september kunnen heel mooi weer opleveren. Ideaal dus om een feest voor een verjaardag, huwelijk of housewarming lekker buiten in de tuin te vieren. Wij hebben hele leuke ideeën en tips hoe je dit het beste kunt organiseren, lees je met ons mee? 


Tuinfeest

Als je een feest wil organiseren voor laten we zeggen een verjaardag, en je verwacht veel gasten, dan is het ideaal om dit buiten te houden. Je hebt immers veel meer ruimte. Om je te beschermen tegen de grillen van het Nederlandse klimaat, zet je natuurlijk een prachtig versierde en verlichte party tent op. Zo kom je niet voor verrassingen te staan als de hemelsluizen plotseling openen.

Voor de verandering kun je het feest ook een keer op een zondagmiddag laten beginnen. Misschien een toefje degelijk, maar zo kun je lekker vroeg barbecueën en omdat veel mensen op zondag vrij zijn ben je gegarandeerd van een hoge opkomst. Ideaal om lekker veel cadeaus in ontvangst te nemen!

party tent

Inspiratie voor een mooi verlichte party tent.

Dagje er op uit

Heb je totaal geen behoefte om al die drukte en gezelligheid in je huis te hebben? Trek er dan eens een lekker dagje op uit. Uiteraard hangt e.e.a. af van je beschikbare budget, maar alleen met jouw gezin is natuurlijk ook al hartstikke leuk. Leuke ideeën om voor een verjaardag of huwelijksjubileum er op uit te trekken is bijvoorbeeld een dagje naar een waddeneiland, pretpark, dierentuin of gewoon een lekker etentje bij de Chinees om de hoek!

Een locatie huren voor een knalfuif

Wat vroeger al veel werd gedaan en natuurlijk nog steeds ongelooflijk gezellig kan zijn, is een feestlocatie huren in een Van Der Valk hotel, of andere accommodatie. Tijdens deze avond is er ruime gelegenheid voor het in ontvangst nemen van cadeaus, het aanschouwen van opgevoerde stukjes voor jou als jarige, of jullie als huwelijkspaar. Voordeel hiervan is dat je zelf geen drukte hebt van de catering en dergelijke. Uiteraard ben je hier wel wat meer geld aan kwijt, maar dan ben je wel gegarandeerd van een topavond!

feestzaal

Feestzaal van der Valk.

Inspiratie voor mooie feesten

Wij zijn benieuwd naar hoe jij het liefst een feest georganiseerd ziet. Laat het ons hieronder in een reactie weten of bezoek onze Facebook pagina. Wellicht heb jij een tip of idee waar nooit iemand aan heeft gedacht. Laat van je horen en deel jouw inspiratie!

Heb je trouwens al een cadeau voor de verjaardag, het huwelijk(jubileum) of de housewarming? Zo nee, bekijk dan hier ons leuke aanbod met geweldige geschenken voor alle gelegenheden.