Meest populaire cadeaus

Feest bij YourSurprise.nl 10-jarig jubileum

Feest bij YourSurprise.nl 10-jarig jubileum

Groot feest momenteel bij één van onze vaste partners, de collega’s van YourSurprise.nl vieren feest want ze bestaan inmiddels alweer 10 jaar. Momenteel wordt dat gevierd met 10% korting op alle cadeaus, geldig tot en met 5 augustus en dat wil jij natuurlijk niet missen. Verder wordt het jubileum gevierd met speciale winacties, leuke weetjes en nog veel meer. Kortom, als je een leuk cadeau zoekt is dit het moment om actie te ondernemen. 

Hoe het allemaal begon

Het klinkt als een enorm cliché, maar het verhaal van YourSurprise is daadwerkelijk op een zolderkamertje begonnen. Het duo Gerbrand Verton en Wouter de Vries fantaseerden over wat te doen na hun afstuderen en over het feit dat ze van niets, iets wouden maken. Nota bene in het schitterende, zonovergoten Florida is het idee ontstaan om mensen de mogelijkheid te geven iemand te kunnen verrassen met een persoonlijk liedje.

Bij terugkomst in de ‘Sunshine state’ van Nederland, Zeeland werd met de uitvoering van het idee begonnen. Beide oprichters ontbeerde het aan enig muzikaal talent, waardoor er werd besloten dit maar aan professionals over te laten. In samenwerking met de ingehuurde zangers en zangeressen, werden er voor vele gelegenheden en voor honderden verschillende namen, liedjes ingezongen. Dit lag aan de basis van wat vandaag de dag YourSurprise is, een website met de allerleukste persoonlijke, ludieke, handige en belevenis cadeaus.

De oprichters van YourSurprise.nl

Hoe het verder ging

De oprichters waren verrukt toen bleek dat het concept bleek aan te slaan. Al snel ging het bedrijf de grens over, en inmiddels is YourSurprise ook actief in Engeland, België, Duitsland en Frankrijk. Inmiddels wordt er dan ook een miljoenenomzet gedraaid. Het succes van het concept is deels te verklaren aan de naam van het bedrijf, waarin het concept ligt besloten. Letterlijk vertaald is ‘Your Surprise’ immers ‘Jouw verrassing’.

Zolder kamer

De zolderkamer waar het allemaal begon.

Een zolderkamer is natuurlijk al snel te klein, zeker wanneer deze bomvol komt te staan met printers en ander kantoor apparatuur. Het oog viel dan ook al snel op een leegstaande drukkerij in Zierikzee. Het team bestond toen al uit 20 man, die allemaal druk aan de slag gingen met klussen om de drukkerij om te toveren tot een volwaardige locatie voor een cadeau webshop.

Het huidige bedrijf

Inmiddels heeft het bedrijf verschillende nominaties in de wacht gesleept, en omdat het bedrijf is blijven groeien heeft het inmiddels alweer een nieuw onderkomen gevonden. Klanten als coca-cola, Feyenoord, KLM en PWC weten het bedrijf allemaal te vinden.

Pand klein

Het huidige pand van YourSurprise.nl

Cadeau nodig? YourSurprise.nl

Kortom, zoek je een leuk cadeau veelal met een persoonlijke tint? Dan weet je waar jouw bestelling in goede handen is. We willen onze trouwe partner van harte feliciteren met hun mooie 10-jarig jubileum, en kijken uit naar nog 10 jaren samenwerking.