Meest populaire cadeaus

De eerste blog van Cadeauvooreen.nl

De eerste blog van Cadeauvooreen.nl

Je leest het goed, dit is de allereerste blog van Cadeauvooreen.nl ooit! Een project met veel potentie en bovendien een mooi en nobel doel, namelijk het combineren van alle leuke cadeaus die Nederland te bieden heeft, en deze selecteren en presenteren op onze geheel nieuwe website. Al 5 jaar hebben wij ervaring opgedaan met allerlei kado sites voor verjaardagen, housewarmings en huwelijksjubilea, maar nu vind je voortaan het beste van al die sites gecombineerd op één overzichtelijke locatie. Vergeet daarom zeker niet om ons meteen even in je favorieten op te slaan als jij voortaan geen origineel cadeau meer wilt missen. We zouden het ook erg leuk vinden als je ons liked op Facebook waar we overigens in de toekomst regelmatig zogenoemde ‘like, deel en win’ acties zullen gaan houden. 


Wat hebben we jou te bieden?

Hierover kunnen we heel erg kort zijn. Voortaan vind je bij ons de leukste, meest persoonlijke en originele cadeaus voor welke gelegenheid dan ook. Wij werken samen met de grootste, beste en meest betrouwbare aanbieders van leuke cadeaus in Nederland zoals bijvoorbeeld Yoursurprise, Bestelkado, Kadopagina, Gadgethouse en nog veel meer webwinkels die unieke cadeaus te bieden hebben. Het leukste van al die webwinkels samen gecombineerd, willen we jou voortaan niet meer onthouden.

hoefijzer kado

Wie wij zijn

Cadeauvooreen.nl bestaat uit een klein en enthousiast team met mensen die een passie hebben voor cadeaus en alles wat daar mee te maken heeft. Niet alleen spotten we nieuwe trends, cadeaus en ideeën voor feesten, we delen dit ook graag met jou. En daarom zullen wij op regelmatige basis blogs posten over al die onderwerpen. Wij hebben inmiddels meer dan 5 jaar ervaring met kado’s en weten daarom precies welk kado het beste bij welke gelegenheid hoort. Zo kunnen we jou uit ervaring alvast vertellen dat persoonlijke cadeaus vaak het leukste effect hebben, zeker voor gelegenheden die een emotionele lading kunnen hebben zoals een huwelijk of een verjaardag. Dit zorgt ervoor dat jij niet ieder jaar meer hoeft te stressen over het feit wat voor kado je nu weer moet kopen. Selecteer de gelegenheid of het soort cadeau wat je zoekt, en wij tonen jou de beste selectie.

Boek kado

We hopen van jou te horen

Hoewel we al veel ervaring hebben met alles wat maar met cadeaus te maken heeft, leren we nog iedere dag bij. Ook jij kunt ons hierbij helpen, door te vertellen wat je van onze cadeaus vindt, wat je eventueel hebt besteld of waar je meer van zou willen zien. Wij bestaan namelijk bij de gratie van jou interesse in onze producten. Laat weten wat je van ons vindt op onze Facebook pagina en like ons!