Meest populaire cadeaus

Cadeautips voor een geslaagde

Cadeautips voor een geslaagde

Is jouw zoon, dochter, vriend of vriendin geslaagd voor een opleiding, rijbewijs of cursus en zoek je een leuk ‘geslaagd cadeau’ in de dubbele betekenis van het woord? Dan zit je goed. Hieronder laten we jou enkele leuke suggesties zien van cadeaus die geschikt zijn voor iemand die geslaagd is. Na een lange tijd van inspanning om het diploma, rijbewijs of certificaat te halen, verdiend hij of zij wel een steuntje in de rug met een leuk kado. Zo laat je weten dat je trots bent op de prestatie die hij of zij heeft geleverd!

Lekkere fles champagne

Wanneer er iets te vieren valt, is champagne natuurlijk onmisbaar. Het ontkurken van een fles champagne staat symbool voor het vieren van de gelegenheid. Een fles champagne om te geven, wordt nog specialer met een foto van de geslaagde op de fles. Zo weet je zeker dat je een cadeau geeft wat zal ‘slagen’. Je kunt kiezen uit heel veel soorten champagne, van goedkope tot dure. Een kado voor een geslaagde hoeft natuurlijk helemaal niet duur te zijn, want het gaat immers om het idee.

Mooi boeket met bloemen

Waar een feestelijke gelegenheid is, vind je bloemen. Bloemen geven kleur aan een ruimte en vrolijken de boel op. Het geven van een boeket bloemen aan een geslaagde, is een blijk van waardering voor de geleverde prestatie. Vanaf € 14,95 heb je al een prachtig boeket voor de geslaagde. Een bosje bloemen is natuurlijk ook leuk te combineren met een kaartje erbij!

Een heerlijke chocoladekaart

Hmm, dit is een wel heel lekker kado die waarschijnlijk niet lang zal staan pronken. Geef een echte chocoladekaart kado aan de geslaagde. Je kunt zelfs een foto of tekst kiezen om te bedrukken op de chocoladekaart. Voor € 14,95 geef je dit heerlijke kado om iemand blij mee te maken.