Meest populaire cadeaus

Cadeaus geven, zo doen celebrities het

Cadeaus geven, zo doen celebrities het

Natuurlijk ben jij al lang blij met een leuk cadeautje die je misschien zelfs wel op deze website hebt gevonden. Hoewel er ook best wel mooie, iets duurdere cadeaus tussen zitten, gaan celebrities toch vaak nog net even een stapje verder met het tonen van waardering voor hun vrienden of geliefden. Laten we eerlijk zijn, het budget zal ook wel een toefje ruimer zijn dus voel je vooral niet schuldig wanneer jij ‘alleen maar’ een gegraveerd hoefijzer cadeau hebt gegeven. In deze blog enkele belachelijk dure cadeaus waarmee Hollywood sterren hun geliefden mee wisten te verrassen. 


Waarom geen Villa als huwelijkscadeau?

Dat is precies wat George Clooney moet hebben gedacht toen hij trouwde met zijn kersverse vrouw Amal. Om het huwelijk te beklinken, gaf hij zijn vrouw een luxe, gigantische Villa van niet minder dan zes miljoen! euro. Kom jij aanzetten met je boeketje en je persoonlijke wijnfles.

georgeclooney

Zilveren Mercedes-Maybach cadeau geven

Dat is wat Sean Combs, ook wel bekend als P. Diddy aan zijn zoon deed. Voor de zestiende verjaardag van zijn zoon Justin, leek het Diddy wel toepasselijk hem een in zilver uitgevoerde Maybach ter waarde van 360.000 dollar cadeau te doen. Ook had hij alvast een klein beginnetje maakt op zijn spaarrekening van 10.000 dollar.

Mercedes-Maybach-S-Klasse-achter

Het kan nog gekker..

Tom Cruise (wie kent hem niet uit de Mission impossible films), maakte het nóg bonter, door als huwelijkscadeau een compleet vliegtuig cadeau te geven aan zijn huidige vrouw Katie Holmes. Kosten? Zo’n kleine 20 miljoen dollar!! Maar dan kun je wél zelf bepalen waar je heen vliegt.

Gulfstream(4)

Reisje naar de ruimte als cadeau

Qua originaliteit misschien wel de winnaar van allemaal. Katy Perry gaf haar man Russel Brand een reisje de ruimte in cadeau. Kosten bedroegen zo’n 200.000 dollar. Maar dan vier je je 35 jaar verjaardag op een wel heel bijzonder manier!

20140420-163513

Helaas is niet iedereen zo gefortuneerd als deze celebrities. Maar wees gerust, een cadeau hoeft helemaal niet zo exorbitant groot te zijn om iemand écht te verassen. Zoek jij een iets kleiner cadeautje? Bekijk dan hier onze originele cadeaus voor een verjaardag, huwelijk, housewarming of een andere gelegenheid! Als jij een onbeperkt budget had, wat voor cadeau zou jij dan geven? Laat het ons weten in een reactie hieronder.