Meest populaire cadeaus

Cadeau review: Straatnaambord

Cadeau review: Straatnaambord

Je hebt ze vast wel eens gezien, de welbekende blauwe borden van iedere hoek van de straat met daarop de naam van de weg. Dit zijn straatnaamborden en ze zijn bedoeld om mensen naar de juiste locatie te navigeren. Tegenwoordig kun je zo’n leuk blauw bord ook aan iemand cadeau doen, en dan natuurlijk niet met een straatnaam erop, maar met de naam van de jarige, geslaagde of van het huwelijkspaar. Hieronder lees je onze bevindingen van dit originele cadeau die je kunt geven op vele gelegenheden zoals een verjaardag of housewarming. 

Beschrijving van dit cadeau

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een verjaardag, huwelijk, housewarming of een andere gelegenheid? Het persoonlijke straatnaambord is altijd een geslaagd cadeau voor vele gelegenheden. Het bord heeft de grappige eigenschap om mensen aan het lachen te maken bij het zien er van. Bovendien kun je op de tweede regel (onder de hoofdregel waar de naam komt), een persoonlijke boodschap of ludieke tekst kwijt die gericht is aan de ontvanger van het bord. Zo kun je het zo gek en bont maken als je zelf wilt.

Het straatnaambord is in verschillende afmetingen en materialen te krijgen. Het goedkoopste straatnaambord heb je al voor €24,95, en de duurste variant kun je bestellen voor  €74,95. Dan heb je wel het originele bord met dezelfde afmetingen zoal je ze op straat ziet. Bij de duurdere variant is het materiaal plaatstaal, en zijn de randen 3 centimeter omgevouwen, ook net als in het echt dus!

Je kunt op het bord 2 regels tekst kwijt, op de bovenste regel plaats je de naam van de jarige, van de nieuwe bewoners van een nieuw huis of van het huwelijkspaar. Afhankelijk van welke gelegenheid je het bord voor besteld, plaats je een toepasselijke, ludieke en persoonlijke tekst op de onderste regel. Zo maak je het straatnaambord extra bijzonder!

Onze conclusie

Al lange tijd is dit één van de meest populaire cadeaus. Een gift die geschikt is voor zoveel gelegenheden, maakt het erg populair. Voor een betaalbare prijs heb je een kado die misschien wel het meest origineel is van dit moment. Wij raden het straatnaambord dan ook met name aan voor verjaardagen en housewarmings!

Meer informatie over het straatnaambord of meteen bestellen kan hier.