Meest populaire cadeaus

Cadeau review: Persoonlijke wijnfles

Cadeau review: Persoonlijke wijnfles

Een cadeau wat al jaren bijzonder populair is onder de echte levensgenieters onder ons, is de persoonlijke wijnfles. Verkrijgbaar in vele soorten, zoals rood, wit, rosé en ook in verschillende prijsklassen, beginnend bij €7,95. Naast een erg origineel en persoonlijk, dus ook een erg betaalbare verrassing voor je vriend, man, vriendin, collega of wie dan ook. Dan is meteen de kracht van dit cadeau, het is geschikt voor alle gelegenheden en voor iedereen die van wijn houdt. Benieuwd naar onze review van dit leuke kado? Lees dan hieronder onze uitgebreide bevindingen van de gepersonaliseerde wijnfles.  


Het cadeau: De gepersonaliseerde wijnfles

Voor de schamele prijs van €7,95, kun je dit leuke kado al bestellen. Je hebt de mogelijkheid om het etiket helemaal naar wens te personaliseren met bijvoorbeeld een leuke foto van de jarige, het huwelijkspaar, de geslaagde of wie dan ook. Je kunt er tevens een leuke zelf bedachte tekst bij plaatsen om het kado helemaal persoonlijk te maken. Als je ontwerpen zelf een beetje moeilijk vindt, en creativiteit niet jouw sterkste punt is, kun je ook kiezen uit leuke ontwerpen van YourSurprise.nl zelf. Het etiket wordt Full-HD afgedrukt, dit zorgt voor een schitterende kwaliteit van de geleverde foto en tekst. Je ontvangt de persoonlijke wijnfles is een schitterende cadeau verpakking met een gratis cadeaukaartje.

persoonlijke wijnfles

Soorten wijn

Omdat er zoveel soorten wijn zijn waar je uit kunt kiezen, kun je het beste eerst filteren op wat je wilt. Heb je liever rode wijn, witte of rosé. Daarna zou je nog kunnen bekijken bij welke gerechten de wijn het beste past. Past de wijn beter bij visgerechten, en houdt de ontvanger niet van vis, dan valt die dus af. Zo krijg je beter inzicht, in welke wijn het beste bij jou past.

Geschikt cadeau voor alle gelegenheden

Zoek je een origineel relatiegeschenk? Of gewoon een verrassing voor Valentijn? De persoonlijke wijnfles is hét ideale kado voor alle gelegenheden. Je hoeft niet eens van wijn te houden, want het etiket van de fles zelf is natuurlijk het mooist van dit cadeau. De persoonlijke wijnfles is dus de ideale verrassing voor verjaardagen, huwelijksjubilea, housewarming, relatiegeschenk en veel meer.

Wijnkistje

Wil je de verrassing helemaal origineel en compleet maken? Bestel er dan een leuke, traditionele wijnkist bij om de fles in te bewaren. Ook deze kun je helemaal naar wens personaliseren. Zo valt er ook nog wat te genieten als de fles wijn zelf leeg is. Je bestelt het wijnkistje al voor €10,00.

wijnkistje

Onze mening

Dit cadeau is prominent op onze website aanwezig, dit onderstreept de populariteit er van. De kracht van dit kado, is dat het geschikt is voor bijna iedereen en voor alle gelegenheden. Het persoonlijke tintje, en de mogelijkheid er een traditionele wijnkist bij te bestellen maken het helemaal af. Wij zijn fan van deze leuke verrassing, en raden het daarom zeker aan voor bijvoorbeeld een verjaardag of huwelijk! Ons cijfer van dit cadeau is een 9,5. Mede door de goede service van de leverancier, YourSurprise.nl. Kortom, zoek je eens een écht originele verrassing, dan is de persoonlijke wijnfles precies wat je nodig hebt.

Wil je alle persoonlijke cadeaus van ons bekijken? Check dan zeker ook even hier.